Πρώτο Trailer Απο Το "Hostiles"

0

Η Waypoint κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Hostiles", το δραματικό γουέστερν του Scott Cooper. Το πρώτο trailer φανερώνει αυτό που λίγο ή πολύ είχαμε φανταστεί, ένα καλογυρισμένο φίλμ που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διαθέτει μια ακόμη εξαιρετική ερμηνεία απο τον Christian Bale.

"Το φίλμ εξελίσσεται το 1892 και αφηγείται την ιστορία ενός θρυλικού Λοχαγού του Στρατού, που πολύ διστακτικά θα αναλάβει να συνοδεύσει έναν ετοιμοθάνατο πολέμαρχο των Cheyenne, πίσω στην οικογένεια του και στο εχθρικό έδαφος των Ινδιάνων. Κατά την διάρκεια του πολύ επικίνδυνου ταξιδιού τους απο το απομονωμένο φυλάκιο του New Mexico, στα βοσκοτόπια της Montana, οι πρώην θανάσιμοι εχθροί θα συναντήσουν μια νεαρή χήρα που η οικογένεια της δολοφονήθηκε στις πεδιάδες. Μαζί, θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να επιβιώσουν στο επικίνδυνο τοπίο και τις εχθρικές φυλές των Comanche που βρίσκονται στο δρόμο τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Scott Cooper ("Black Mass", "Out of the Furnace", "Crazy Heart"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Donald Stewart ("The Hunt for Red October"). Την κινηματογράφηση του φίλμ έχει επιμεληθεί ο Masanobu Takayanagi ("The Grey", "Silver Linings Playbook"), ενώ την μουσική του φίλμ υπογράφει ο Max Richter ("Taboo", "The Leftovers").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Λοχαγού Joseph J. Blocker βρίσκεται ο Christian Bale ("The Dark Knight"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Wes Studi ("The Last of the Mohicans"), Ben Foster ("Hell or High Water"), Rosamund Pike ("Gone Girl"), Jesse Plemons ("Fargo" S2), Stephen Lang ("Don't Breathe"), Q'orianka Kilcher ("The New World"), Paul Anderson, Rory Cochrane, Scott Wilson, Peter Mullan, Adam Beach.

Υστερα απο το "Out of the Furnace" του 2013, ο Scott Cooper και ο Christian Bale συνεργάζονται ξανά, σε ένα φίλμ που διαθέτει πολύ αξιόλογους συντελεστές και μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

Το "Hostiles" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του 2017, αφού πρώτα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF].

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.