Πρώτο Trailer Απο Το "Hold the Dark"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Hold the Dark", το νέο φίλμ του Jeremy Saulnier. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα πολύ ενδιαφέρον φίλμ, καθώς διαθέτει ατμόσφαιρα τρόμου και μια πολύ πιο σύνθετη ιστορία απο αυτή της επίσημης πλοκής.

"Ο Russell Core (Jeffrey Wright), ένας βετεράνος φυσιογνώστης και ειδικός στο είδος των λύκων, ταξιδεύει στην άκρη του πολιτισμού στην βόρεια Αλάσκα, απαντώντας στο κάλεσμα της Medora Slone (Riley Keough), μιας νεαρής μητέρας που έχασε τον γιό της απο μια ομάδα λύκων. Καθώς ο Core προσπαθεί να βοήθησει την Medora να αναιχνέυσει τους λύκους που πήραν τον γιό της, μια παράξενη και επικίνδυνη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στις δυο μοναχικές ψυχές.

Όμως, όταν ο Vernon (Alexander Skarsgård), ο σύζυγος της Medora επιστρέφει απο τον Πόλεμο του Ιράκ, τα νέα απο τον χαμό του γιού του, πυροδοτούν μια βίαιη αλυσίδα γεγονότων. Καθώς ο τοπικός αστυνόμος Donald Marium (James Badge Dale) προσπαθεί να σταματήσει την εκδικητική μανία του Vernon, ο Core αναγκάζεται σε μια επικίνδυνη οδύσσεια μέσα στην καρδιά του σκότους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jeremy Saulnier ("Green Room", "Blue Ruin"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Macon Blair ("Small Crimes", "I Don't Feel at Home in This World Anymore"), βασισμένος στο βιβλίο του William Giraldi.

Πρωταγωνιστούν οι Jeffrey Wright ("Westworld"), Alexander Skarsgård ("Big Little Lies"), Riley Keough ("The Girlfriend Experience"), James Badge Dale ("24"), Macon Blair, Savonna Spracklin, Jonathan Whitesell, Eric Keenleyside, James Bloor, Julian Black Antelope.

Υστερα απο το "Blue Ruin" και το "Green Room", ο Jeremy Saulnier επιστρέφει με ένα νέο σκοτεινό και βίαιο φίλμ, που σε αντίθεση με τα προηγούμενα, διαθέτει και δυνατό cast.

Το "Hold the Dark" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και το Netflix, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Hold the Dark"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.