Πρώτο Trailer Απο Το "High Life" Της Claire Denis

0

Η Wild Bunch κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "High Life", το νέο φίλμ της Claire Denis. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα διαφορετικό sci-fi φίλμ, με ατμόσφαιρα τρόμου και μια ενδιαφέρουσα πλοκή που φαίνεται να εστιάζει στην πολυπλοκότητα της ανθρώπινης φύσης.

"Διάστημα. Πέρα απο το ηλιακό μας σύστημα. Ο Monte και η νεογέννητη κόρη του Willow, ζούν μαζί σε ενα διαστημόπλοιο, σε απόλυτη απομόνωση. Ενας μοναχικός άνδρας, του οποίου η αυστηρή πειθαρχία αποτελεί ασπίδα ενάντια στην επιθυμία, την δική του και των άλλων. Ο Monte έγινε πατέρας ενάντια στη θέληση του. Το σπέρμα του χρησιμοποιήθηκε για να γονιμοποιήσει την Boyse, την γυναίκα που γέννησε την Willow. Ο Monte και η Boyse ήταν μέλη μιας ομάδας φυλακισμένων, κατάδικων του διάστηματος με θανατικές καταδικές. Πειραματόζωα που ταξίδεψαν στην πιο κοντινή στη Γή, μαύρη τρύπα.
Πλέον, μόνο ο Monte και η Willow παραμένουν ζωντανοί. Και ο Monte έχει αλλάξει. Μέσα απο την κόρη του και για πρώτη φορά, ο Monte βιώνει την γέννηση μιας πανίσχυρης αγάπης. Η Willow μεγαλώνει, γίνεται νεαρό κορίτσι και μετά μια νεαρή γυναίκα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Claire Denis ("Beau Travail", "White Material"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Zadie Smith ("White Teeth," "On Beauty") και τον Nick Laird.

Πρωταγωνιστούν οι Robert Pattinson, Juliette Binoche, Mia Goth, André Benjamin, Jessie Ross, Lars Eidinger, Agata Buzek, Ewan Mitchell, Gloria Obianyo και Claire Tran.

Η ταινία που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Νοέμβριο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "High Life" Της Claire Denis

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.