Πρώτο Trailer Απο Το "Her Smell"

0

Η Gunpowder & Sky κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Her Smell", το δραματικό φίλμ του Alex Ross Perry. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα δυνατό μουσικό δράμα, με την πάντοτε καλή Elisabeth Moss να κλέβει και πάλι την παράσταση.

"Η Becky Something (Elisabeth Moss), είναι μια πρώην σούπερ-στάρ της punk rock, που στην δεκαετία του 90΄ γέμιζε τα στάδια με το τριμελές συγκρότημα της Something She. Τώρα πλέον, δίνει μικρότερες συναυλίες, ενώ την ίδια ώρα πασχίζει με την μητρότητα, τους εξαντλημένους συναδέλφους, νευρικά στελέχη δισκογραφικών εταιρειών και μια νέα γενιά ανερχόμενων ταλέντων που ανυπομονούν να της πάρουν την δόξα.
Όταν το χάος και η υπερβολή της Becky εκτροχιάζουν μια ηχογράφηση και μια περιοδεία, η Becky βρίσκεται σαστισμένη, αποξενωμένη και μόνη. Αναγκασμένη να συνέλθει, να δαμάσει τους δαίμονες της και να συμφιλιωθεί με το παρελθόν, απομακρύνεται απο την δημοσιότητα και προσπαθεί να ξανασυλλάβει την δημιουργική έμπνευση που οδήγησε το συγκρότημα της στην επιτυχία."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alex Ross Perry, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Elisabeth Moss, Dan Stevens, Virginia Madsen, Eric Stoltz, Agyness Deyn, Gayle Rankin, Ashley Benson, Dylan Gelula, Eka Darville, Lindsay Burdge, Cara Delevingne, Hannah Gross.

Το "Her Smell" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στην άνοιξη.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Her Smell"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.