Πρώτο Trailer Από Το "Halloween Kills"

0

Η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Halloween Kills", το δεύτερο φιλμ της νέας τριλογίας από το franchise τρόμου, που ξεκίνησε το 2018 με το φιλμ "Halloween". Το trailer φανερώνει την ίδια ιστορία που ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια, να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, σε ένα franchise τρόμου τεσσάρων δεκαετιών, που πλέον έχει κουράσει.

"Το νέο sequel φέρνει πίσω την Laurie Strode για μια ακόμη αναμέτρηση με τον μασκοφόρο δολοφόνο Michael Myers. Όταν ο Michael καταφέρνει να ελευθερωθεί από την παγίδα της Laurie, το τελετουργικό αιματοκύλισμα συνεχίζεται. Καθώς η Laurie παλεύει με τον πόνο της και προετοιμάζει την άμυνα της, εμπνέει όλους στο Haddonfield να σηκώσουν ανάστημα απέναντι σε αυτό το ασταμάτητο τέρας. Οι γυναίκες του Strode ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους επιζώντες από το πρώτο ξέσπασμα του Michael, που αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, σχηματίζοντας έναν όχλο εκδικητών που ξεκινά να καταδιώκει τον Michael, με σκοπό να δώσει ένα οριστικό τέλος."

Πρώτο Trailer Από Το "Halloween Kills"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο David Gordon Green ("Pineapple Express"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Danny McBride ("Halloween") και Scott Teems ("Rectify"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι John Carpenter και Debra Hill.

Πρωταγωνιστούν οι Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Anthony Michael Hall, Kyle Richards, Nick Castle, Robert Longstreet, Andi Matichak, Dylan Arnold, Charles Cyphers, Omar J. Dorsey.

Το "Halloween Kills" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 15 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Halloween Kills"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.