Πρώτο Trailer Από Το "Gunpowder Milkshake"

0

Το Studiocanal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Gunpowder Milkshake", το θρίλερ δράσης του Navot Papushado. Το trailer φανερώνει ένα action-thriller με γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, πλούσιο cast και ύφος που θυμίζει κάτι από το "John Wick".

Πρώτο Trailer Από Το "Gunpowder Milkshake"

"Η Sam (Karen Gillan) ήταν μόλις 12 ετών όταν η μητέρα της Scarlet (Lena Headey), μια ελίτ δολοφόνος, αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει. Η Sam ανατράφηκε από την The Firm, το αδίστακτο συνδικάτο εγκλήματος για το οποίο εργάστηκε η μητέρα της. Τώρα, 15 χρόνια μετά, η Sam έχει ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της και έχει σε εξελιχθεί σε μια ατρόμητη εκτελέστρια. Όταν όμως μια υψηλού ρίσκου δουλειά στραβώνει, η Sam θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στους εργοδότες της και την προστασία της Emily, ενός αθώου 8χρονου κοριτσιού. Με το στόχο να βρίσκεται στη πλάτη της, η Sam έχει μόνο μια επιλογή αν θέλει να επιβιώσει: να ενωθεί ξανά με την μητέρα της και τους θανάσιμους συνεργάτες της, τους Librarians."

Πρώτο Trailer Από Το "Gunpowder Milkshake"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Navot Papushado ("Big Bad Wolves", "Rabies"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Ehud Lavski. Πρωταγωνιστούν οι Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Angela Bassett, Paul Giamatti, Michelle Yeoh, Freya Allan, Ralph Ineson, Chloe Coleman, Adam Nagaitis, Michael Smiley.

Το "Gunpowder Milkshake" θα κυκλοφορήσει ψηφιακές πλατφόρμες στις 14 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Gunpowder Milkshake"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.