Πρώτο Trailer Απο Το "Greyhound"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Greyhound", το πολεμικό δράμα του Aaron Schneider. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα πολεμικό δράμα-θρίλερ με πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής, εντυπωσιακές σκηνές στη θάλασσα και έναν συμμαχικό στόλο να καταδιώκεται απο τα γερμανικά U-boats, τα υπερόπλα εκείνη της εποχής, που στο φιλμ παρουσιάζονται αριστοτεχνικά σαν στοιχείο τρόμου.

"Βασισμένο στη νουβέλα "The Good Shepherd" του C.S. Forester, το φίλμ ακολουθεί τον καπετάνιο ενός θωρηκτού, που θα πρέπει να αποδείξει πως μπορεί να ηγηθεί κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ την ίδια την ίδια ώρα θα πρέπει να διαχειριστεί και τα δικά του προσωπικά του προβλήματα.

Στις αρχές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ένα διεθνές κομβόι 37 συμμαχικών πλοίων με επικεφαλής τον Καπετάνιο Ernest Krause (Tom Hanks), στην πρώτη του αποστολή ως καπετάνιος Αμερικανικού θωρηκτού, διασχίζει τα επικίνδυνα νερά του Βόρειου Ατλαντικού καταδιωκόμενους απο αγέλες υποβρυχίων U-boats των Ναζί."

Πρώτο Trailer Απο Το "Greyhound"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Aaron Schneider ("Get Low"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο ηθοποιός Tom Hanks στην τρίτη του σεναριακή απόπειρα μετά το "Larry Crowne" και το "That Thing You Do!", βασισμένος στη νουβέλα του C.S. Forester.

Πρώτο Trailer Απο Το "Greyhound"

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hanks, Elisabeth Shue, Manuel Garcia-Rulfo, Stephen Graham, Rob Morgan, Lee Norris, Karl Glusman, Craig Tate, Tom Brittney, Devin Druid, Grayson Russell, Maximilian Osinski.

Το "Greyhound" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Greyhound"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.