Πρώτο Trailer Απο Το "Greenland"

0

Η STX Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Greenland", την ταινία καταστροφής του Ric Roman Waugh. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα ακόμη disaster movie που δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι διαφορετικό από παλαιότερες ταινίες του είδους.

"Όταν ένας κομήτης βάζει πορεία προς την Γή, μια οικογένεια πασχίζει για την επιβίωση. Ο John Garrity (Gerard Butler), η εν διαστάσει σύζυγος του Allison (Morena Baccarin) και ο γιος του Nathan ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι προς την μοναδική ελπίδα για επιβίωση. Καθώς πολλές μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο ισοπεδώνονται από τα κομμάτια του κομήτη, η οικογένεια βιώνει το καλύτερο και το χειρότερο που η ανθρωπότητα μπορεί να προσφέρει, καθώς παλεύει με τον κλιμακούμενο πανικό και την ανομία γύρω τους. Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την παγκόσμια αποκάλυψη πλησιάζει στο μηδέν, η τελευταία ευκαιρία τους είναι μια απεγνωσμένη πτήση σε ένα πιθανό καταφύγιο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ric Roman Waugh ("Angel Has Fallen"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Chris Sparling ("Buried"). Πρωταγωνιστούν οι Gerard Butler, Morena Baccarin, Scott Glenn, Andrew Bachelor, David Denman, Brandon Quinn, Claire Bronson, Joshua Mikel.

Το "Greenland" που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Ιουνίου, θα κυκλοφορήσει σε αίθουσες και video on demand, μέσα στον Αύγουστο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.