Πρώτο Trailer Απο Το "Gods of Egypt"

0

Υστερα απο μια σειρά posters που δεν έτυχαν θερμής υποδοχής, η Lionsgate κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο το "Gods of Egypt", την νέα ταινία του Alex Proyas.

"Μαγεία, τέρατα, θεοί και παράνοια βασιλεύει μέσα στα παλάτια και τις πυραμίδες του Κοιλάδας του Ποταμού Νείλου, σε αυτήν την ταινία δράσης-φαντασίας που είναι εμπνευσμένη απο την Αιγυπτιακή μυθολογία.

Με την επιβίωση της ανθρωπότητας να κρέμεται απο μια κλωστή, ένας απροσδόκητος ήρωας ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι με σκοπό την διάσωση του κόσμου και της αγαπημένης του. Ο Set (Gerard Butler), ο αδίστακτος θεός του σκότους έχει σφετεριστεί τον θρόνο της Αιγύπτου, παρασύροντας την κάποτε ειρηνική και εύπορη αυτοκρατορία στο χάος και την σύρραξη. Με μόλις μια χούφτα ηρωικών ανταρτών που αντιτίθενται στην βάναυση ηγεμονία του Set, o Bek (Brenton Thwaites), ένας τολμηρός και εριστικός θνητός, στρατολογεί την βοήθεια του πανίσχυρου θεού Horus (Nikolaj Coster-Waldau), σε μια αταίριαστη συμμαχία ενάντια στον σατανικό αφέντη.
Καθώς η συναρπαστική μάχη ενάντια στον Set και τους αυλικούς του, τους ταξιδεύει στην μετά θάνατον ζωή, διασχίζοντας τους ουρανούς, οι θεοί και οι θνητοί θα πρέπει να δοκιμάσουν το θάρρος τους και τις θυσίες αν θέλουν να επικρατήσουν στην εξωπραγματική τελική αναμέτρηση."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο ταλαντούχος Alex Proyas ("The Crow", "Dark City"), ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι σεναριογράφοι του "Dracula Untold", Burk Sharpless και Matt Sazama.

Πρωταγωνιστούν οι Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau, Geoffrey Rush, Rufus Sewell, Chadwick Boseman, Elodie Yung, Brenton Thwaites, Abbey Lee, Courtney Eaton.

Το πρώτο trailer δυστυχώς επιβεβαιώνει τους φόβους μας, για μια ακόμη υπερφορτώμενη με οπτικά εφέ παραγωγή που θυμίζει το μετριότατο "Class of THe Titans", ενώ για μια ακόμη φορά παρατηρούμε ένα ολόλευκο cast, ένα γεγονός που χαρακτήρισε και το "Exodus Gods & Kings" και που σίγουρα θα προκαλέσει και πάλι (δικαιολογημένα) πολλά αρνητικά σχόλια.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.