Πρώτο Trailer Απο Το "Gemini Man"

0

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Gemini Man", το θρίλερ-δράσης του Ang Lee. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα περίεργο σε τόνο φίλμ, με τον Will Smith να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κατά 25 χρόνια νεώτερο εαυτό του, κάτι που επιτεύχθηκε με την χρήση της τεχνολογίας de-aging. Μια τεχνολογία όμως, που ακόμη δεν φαίνεται τελειοποιημένη, καθώς το τελικό αποτέλεσμα που είδαμε στο trailer δεν φαίνεται απολύτως ρεαλιστικό.

"Η ιστορία εστιάζει σε ένα γηρασμένο επαγγελματία δολόφονο, ο οποίος στην προσπάθεια του να αποσυρθεί απο το "επάγγελμα" του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την απόλυτη πρόκληση: έναν κλώνο του εαυτού του, ο οποίος είναι 25 χρόνια νεότερος και στο ζενίθ των δυνατότητων του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ang Lee ("Crouching Tiger, Hidden Dragon", "Life of Pi"), ενώ το σενάριο που αρχικά έγραψε ο Darren Lemke ("Goosebumps") και έκτοτε αναθεώρησαν οι Brian Helgeland ("Mystic River"), Andrew Niccol ("The Truman Show") και David Benioff ("Game of Thrones"), υπογράφουν οι Billy Ray ("The Hunger Games"), Stephen J. Rivele ("Nixon") και Christopher Wilkinson ("Ali").

Στον πρωταγωνιστικό διπλό ρόλο βρίσκεται ο Will Smith ("I Am Legend"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Clive Owen ("Children of Men"), Benedict Wong ("Deadly Class"), Mary Elizabeth Winstead ("10 Cloverfield Lane"), Douglas Hodge, Ralph Brown, Theodora Miranne, Linda Emond, Tim Connolly, Kenny Sheard.

Το "Gemini Man" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Gemini Man"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.