Πρώτο Trailer Απο Το "Fury" Του David Ayer

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Fury", την νέα ταινία του David Ayer.

"Η ιστορία εξελίσσεται στα τέλη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, τον Απρίλιο του 1945. Καθώς οι σύμμαχοι κάνουν την τελευταία τους πρόωθηση στο ευρωπαϊκό μέτωπο, ένας σκληροτράχηλος λοχίας με το όνομα Wardaddy, ηγείται μιας αποστολής πίσω απο τις γραμμές του εχθρού με ένα τάνκ Sherman και το 5μελές πληρωμά του. Υστερώντας σε αριθμούς και δύναμη πυρός, ο Wardaddy και οι άνδρες του έχουν τις πιθανότητες εναντίον τους, στην ηρωική τους προσπάθεια να χτυπήσουν στην καρδιά της Ναζιστικής Γερμανίας."

Πολεμικό δράμα σε σκηνοθεσία και σενάριο του David Ayer ("Harsh Times", "End of Watch", "Sabotage"). Πρωταγωνιστούν οι Brad Pitt, Scott Eastwood, Jon Bernthal, Xavier Samuel, Jason Isaacs, Michael Peña, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Jim Parrack, Branko Tomovic, Brad William Henke, Anamaria Marinca.

Αν και το ενδιαφέρον του κοινού για τις πολεμικές ταινίες έχει ατονίσει τα τελευταία χρόνια, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την αποτυχία του "The Monuments Men", το Hollywood συνέχιζει να παράγει ταινίες αυτού του είδους, παρόλο που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι καινούργιο.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στίς 14 Νοεμβρίου, κάτι όμως που μπορεί να αλλάξει καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταινία θα χρειαστεί συμπληρωματικά γυρίσματα, ένα γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.