Πρώτο Trailer Απο Το "#FreeRayshawn"

0

Το Quibi, η νέα υπηρεσία streaming που παράγει περιεχόμενο για κινητά και tablets, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "#FreeRayshawn", το αστυνομικό δράμα του Antoine Fuqua ("Training Day", "The Equalizer"). Το πρώτο trailer φανερώνει ένα δράμα με αρκετά οικεία πλοκή και ένα αξιόλογο πρωταγωνιστικό δίδυμο.

"Η ιστορία ακολουθεί ένα νεαρό βετεράνο, που βρίσκεται παγιδευμένος στο σπίτι του, ύστερα απο μια αστυνομική καταδίωξη. Ο νεαρός άνδρας ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί τον παγίδεψαν και πως τώρα προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους. Αποφασισμένος να προστατέψει τον εαυτό αν η αστυνομία προσπαθήσει να εισβάλλει στο σπίτι, ο άνδρας παραμένει έτοιμος για όλα. Ο μόνος που μπορεί να αποτρέψει την κλιμάκωση της κατάστασης, είναι ένας διαπραγματευτής της αστυνομίας που επιθυμεί να βγουν όλοι αλώβητοι."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Antoine Fuqua ("Training Day", "The Equalizer"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Marc Maurino. Πρωταγωνιστούν οι Stephan James ("If Beale Street Could Talk"), Laurence Fishburne ("The Matrix"), Annabeth Gish, Alyshia Ochse, Thomas Blake Jr., Mitch Eakins, Kevin Pozzo.

Αν και το "#FreeRayshawn" είναι ταινία και όχι τηλεοπτική σειρά, το Quibi θα το διαθέσει σε ολιγόλεπτα κομμάτια, όπως ακριβώς θα διαθέσει και τις τηλεοπτικές σειρές του, που αποτελούνται από δεκάλεπτα επεισόδια.

Το "#FreeRayshawn" θα διατεθεί μέσα στον Απρίλιο, από την πλατφόρμα του Quibi.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.