Πρώτο Trailer Από Το Φιλμ Δράσης "Jolt"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Jolt", το φιλμ δράσης της Tanya Wexler. Το trailer φανερώνει ένα φιλμ δράσης, με τραβηγμένη πλοκή που θυμίζει κάτι από το "Crank" με τον Jason Statham.

"Η Lindy είναι μια όμορφη γυναίκα με σαρδόνιο χιούμορ και ένα επίπονο μυστικό: Χάρις σε μια μακροχρόνια, σπάνια νευρολογική διαταραχή, η Lindy βιώνει σποραδικές και γεμάτες οργή δολοφονικές παρορμήσεις, που μπορούν να αποτραπούν μόνο όταν σοκάρει το σώμα της με μια ειδική συσκευή. Χωρίς να μπορεί να βρει τον έρωτα και την σύνδεση, σε έναν κόσμο που φοβάται την περίεργη κατάσταση της, τελικά εμπιστεύεται και ερωτεύεται έναν άνδρα, που όμως την επόμενη μέρα βρίσκεται νεκρός. Πληγωμένη και οργισμένη, ξεκινά μια αποστολή αναζήτησης του δολοφόνου, ενώ την ίδια ώρα καταδιώκεται από την αστυνομία για τον φόνο του φίλου της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Tanya Wexler ("Hysteria"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Scott Wascha. Πρωταγωνιστούν οι Kate Beckinsale, Stanley Tucci, Bobby Cannavale, Susan Sarandon, Jai Courtney, Lili Rich, David Bradley, Laverne Cox, Christian Brassington, Ori Pfeffer.

Το "Jolt" θα διατεθεί μέσα από το Amazon στις 23 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το Φιλμ Δράσης "Jolt"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.