Πρώτο Trailer Από Το "Fear Street" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Fear Street", την μεταφορά της ομώνυμης σειράς βιβλίων τρόμου του R.L. Stine, που αποτελείται από τρία φιλμ. Το trailer φανερώνει ένα ενδιαφέρον project τρόμου, που εξελίσσεται σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους, με το πρώτο φιλμ να εξελίσσεται στο 1994, το δεύτερο στο 1978 και το τρίτο στο 1666.

"Ο τίτλος της σειράς βιβλίων προέρχεται από το όνομα της οικογένειας Fear. Το όνομα της οικογένειας αρχικά προφέρονταν σαν Fier, όμως όταν πληροφορήθηκαν ότι η οικογένεια ήταν καταραμένη και το όνομα τους με αναγραμματισμό δημιουργούσε τη λέξη fire (φωτιά), o Simon Fier τον 19ο αιώνα το άλλαξε σε Fear. Ομως η κατάρα παρέμεινε και ο Simon και η σύζυγος του Angelica, την κουβάλησαν μαζί τους όταν μετακόμισαν στο Shadyside μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο.

Η κατάρα ξεκίνησε την εποχή των Πουριτανών τον 16ο και 17ο αιώνα, όταν ο Benjamin και ο Matthew Fier έκαψαν στην πυρά ένα αθώο κορίτσι και τη μητέρα της, με την κατηγορία της εξάσκησης μαγείας. Ο πατέρας και σύζυγος των αθώων θυμάτων έριξε την κατάρα στους Fiers, με επακόλουθο πολλά δεινά και θανάτους για την οικογένεια τους.

Μερικούς αιώνες μετά, οι έφηβοι απόγονοι της οικογένειας στο παρόν, κατοικούν στην μυθοπλαστική πόλη Shadyside του Ohio και βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με κακόβουλους και κάποιες φορές μεταφυσικούς αντιπάλους."

Στη σκηνοθεσία και των τριών φιλμ του "Fear Street", βρίσκεται η Leigh Janiak ("Honeymoon"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Phil Graziadei ('Honeymoon"), Zak Olkewicz ("Bullet Train"), Roberto Patino ("Sons of Anarchy") και Kate Trefry ("Stranger Things"), βασισμένοι φυσικά στα βιβλία που έγραψε ο R.L. Stine.

Πρωταγωνιστούν οι Gillian Jacobs ("Community"), Ashley Zukerman ("Manhattan"), Maya Hawke ("Stranger Things"), Sadie Sink ("Stranger Things"), Charlene Amoia, Kiana Madeira, Emily Brobst, Matthew Zuk, Darrell Britt-Gibson, Benjamin Flores Jr., Emily Rudd, Jordana Spiro, Jordyn DiNatale, Fred Hechinger και Diane Sellers.

Το "Fear Street Part One: 1994" θα διατεθεί στις 2 Ιουλίου, το "Fear Street Part Two: 1978" στις 9 Ιουλίου και το "Fear Street Part Three: 1666" θα διατεθεί στις 16 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Fear Street" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.