Πρώτο Trailer Από Το "Fatman"

0

Η Saban Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Fatman", την μαύρη κωμωδία των Eshom Nelms και Ian Nelms. Το trailer φανερώνει ένα εντελώς παρανοϊκό φιλμ, μια μίξη θρίλερ-δράσης και μαύρης κωμωδίας, όπου ένας 12χρονος που απογοητεύθηκε από το "δώρο" του Άγιου Βασίλη, προσλαμβάνει έναν επαγγελματία δολοφόνο για να τον σκοτώσει(!).

"Στην προσπάθεια του να σώσει την επιχείρηση του που πάει από το κακό στο χειρότερο, ο Chris Cringle (Mel Gibson), γνωστός και ως Άγιος Βασίλης, αναγκάζεται να συνάψει μια συμφωνία με τον Αμερικανικό Στρατό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Chris θα βρεθεί αντιμέτωπος και με έναν άρτια εκπαιδευμένο επαγγελματία δολοφόνο (Walton Goggins), που τον προσέλαβε ένα μικρομέγαλο 12χρονο αγόρι που αντί για δώρο, ο Άγιος Βασίλης του άφησε ένα κομμάτι κάρβουνο."

Πρώτο Trailer Από Το "Fatman"

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Eshom Nelms και Ian Nelms ("Lost on Purpose"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Mel Gibson, Walton Goggins, Marianne Jean-Baptiste, Shaun Benson, Chance Hurstfield, Jordan Blais, Deborah Grover, Paulino Nunes, Michelle Lang, Bill Turnbull.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά τα αντισημιτικά του σχόλια, ο Mel Gibson έχει αποκλειστεί από όλα τα καλά σενάρια, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί κυριολεκτικά σε ότι του φέρνουν μπροστά του. Πέρα όμως από τα προβλήματα συμπεριφοράς που έχει επιδείξει, ο Gibson παραμένει ένας χαρισματικός πρωταγωνιστής, με ειδικό βάρος που ελάχιστοι εν ενεργεία ηθοποιοί διαθέτουν, κάτι που θα μας κάνει να παρακολουθήσουμε ακόμη και την απόπειρα δολοφονίας του Άγιου Βασίλη...

Το "Fatman" θα κυκλοφορήσει σε video on demand στις 17 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.