Πρώτο Trailer Απο Το "Fast and Furious 9"

0

Η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Fast and Furious 9", το ένατο φίλμ του franchise δράσης, που επιστρέφει ύστερα απο το μετριότατο "The Fate of the Furious" του 2017. Το πρώτο trailer φανερώνει τα γνωστά συστατικά, εντυπωσιακά stunts και εκρήξεις, σε ενα διεθνές θρίλερ-δράσης που σίγουρα δεν θα στηριχθεί στην πλοκή.

"Ο Dom Toretto ζεί μια ήσυχη ζωή με την Letty και τον μικρό γιό του Brian, όμως γνωρίζουν πως ο κίνδυνος κρύβεται πίσω απο τον γαλήνιο ορίζοντα τους. Αυτή τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Dom να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, για να σώσει αυτούς που αγαπά. Η ομάδα ενώνεται ξανά για να αντιμετωπίσει μια παγκόσμια απειλή, της οποίας ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και οδηγός που έχουν αντιμετωπίσει: ένας άνδρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδελφός του Dom, o Jakob."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Justin Lin ("Fast & Furious", "Fast Five", "Fast & Furious 6"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Daniel Casey ("Kin") και Chris Morgan ("Fast & Furious"). Πρωταγωνιστούν οι Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Chris Ludacris Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Cardi B, Charlize Theron και Helen Mirren.

Το "Fast and Furious 9" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Fast and Furious 9"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.