Πρώτο Trailer Από Το "Falling" Του Viggo Mortensen

0

Η Quiver κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Falling", το δραματικό φιλμ του Viggo Mortensen, ο οποίος ύστερα από μια πλούσια καριέρα σαν ηθοποιός κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Το trailer φανερώνει ένα οικογενειακό δράμα με καλές ερμηνείες και αξιόλογο cast.

"Ο John (Viggo Mortensen) ζεί με τον σύντροφο του Eric (Terry Chen) και την κόρη τους Mónica (Gabby Velis) στην Καλιφόρνια, μακριά από την παραδοσιακή αστική ζωή που εγκατέλειψε πολλά χρόνια πριν. Ο Willis (Lance Henriksen), ο πατέρας του John, ένας πεισματάρης άνδρας από μια άλλη εποχή, ζει μόνος του στην απομονωμένη φάρμα που μεγάλωσε ο John.
Ο Willis βρίσκεται στα πρώτα στάδια της άνοιας, κάτι που καθιστά την λειτουργία της φάρμας ιδιαίτερα δύσκολη, έτσι ο John τον φέρνει στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, έτσι ώστε αυτός και η αδελφή του Sarah (Linney) να τον βοηθήσουν να βρει ένα σπίτι κοντά τους. Δυστυχώς, οι καλές προθέσεις τους θα πέσουν πάνω στην επίμονη άρνηση του Willis να αλλάξει την ζωή του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Viggo Mortensen ("The Lord of the Rings"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα.

Πρωταγωνιστούν οι Viggo Mortensen, Lance Henriksen, Laura Linney, Sverrir Gudnason, Terry Chen, Carina Battrick, Hannah Gross, Ava Kozelj, Gabby Velis, Bracken Burns.

Το "Falling" που προβλήθηκε στο Sundance Film Festival με ανάμεικτες κριτικές, θα διατεθεί μέσα από τις πλατφόρμες video on demand στις 5 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Falling"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.