Πρώτο Trailer Απο Το "Extremely Wicked Shockingly Evil and Vile"

0

Η Voltage Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile", το δραματικό φίλμ του Joe Berlinger που εστιάζει στη ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Ted Bundy.

"1969. Ο Ted είναι ένας όμορφος, έξυπνος, χαρισματικός και στοργικός άνδρας. Και η διστακτική, μοναχική μητέρα Liz Kloepfer, τελικά δεν θα καταφέρει να αντισταθεί στη γοητεία του. Για την Liz, ο Ted είναι ενα ονειρικό ταίρι και σύντομα ερωτεύεται παράφορα τον εντυπωσιακό νεαρό άνδρα. Μια εικόνα οικογενειακής ευτυχίας, που ξαφνικά και απο το πουθενά, θα καταρρεύσει. Ο Ted συλλαμβάνεται και κατηγορείται για μια σειρά ιδιαίτερα βίαιων φόνων. Η ανησυχία σύντομα μετατρέπεται σε παράνοια, καθώς συνεχώς αναδύονται νέα στοιχεία και η Liz αναγκάζεται να σκεφτεί πως ο άνδρας με τον οποίο μοιράστηκε τη ζωή της, μπορεί να είναι ψυχοπαθής."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joe Berlinger, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Michael Werwie. Πρωταγωνιστούν οι Zac Efron, Lily Collins, John Malcovich, Jim Parson, Kaya Scodelario, Haley Joel Osment, Angela Sarafyan, Sydney Vollmer..

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance το Σάββατο, με μέτριες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.