Πρώτο Trailer Απο Το "Experimenter"

0

Η Magnolia Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Experimenter", το βιογραφικό δράμα του Michael Almereyda.

"Το 1961, ο κοινωνικός ψυχολόγος Stanley Milgram διηύθυνε τα "πειράματα υπακοής" στο Πανεπιστήμιο του Yale. Τα πειράματα παρατηρούσαν τις αντιδράσεις καθημερινών ανθρώπων που καλούνταν να στείλουν επιβλαβή ηλεκτρικά σόκ σε κάποιον ξένο. Παρά τις παρακλήσεις απο το πρόσωπο που δεχόνταν το σόκ, το 65% των υποκειμένων εκτελούσε τις εντολές που έστελνε ο άνθρωπος του εργαστηρίου, για την εκπλήρωση των ολέθριων ηλεκτρικών σημάτων.
Με την δίκη του Adolf Eichmann να μεταδίδεται σε όλα τα σπίτια της Αμερικής, τα Καφκικά αποτελέσματα του Milgram δημιούργησαν αντιδράσεις και ο ίδιος χαρακτηρίστηκε ως ένα απατηλό τέρας εκμετάλλευσης.

Το Experimenter μας προσκαλεί μέσα στο ασταθές μυαλό του Milgram, ξεκινώντας απο την μελέτη γύρω απο την υπακοή και διαγράφει ένα μονοπάτι που αποκαλύπτει το πως οι ενδόμυχες εμμονές και οι εμπειρίες του, διαμόρφωσαν μια σειρά απο έρευνες γύρω απο την ανθρώπινη συμπεριφορά."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Almereyda ("Hamlet", "Cymbeline"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Peter Sarsgaard, Winona Ryder, Anton Yelchin, John Leguizamo, Dennis Haysbert, Taryn Manning, Kellan Lutz, Jim Gaffigan, Lori Singer, Anthony Edwards.

Η πολύ ενδιαφέρουσα ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον χειμώνα.

Δείτε το trailer:

 

experimenter-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.