Πρώτο Trailer Απο Το "Evolution"

0

Η Wild Bunch κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Evolution", την μυστηριώδη ταινία της Lucile Hadzihalilovic.

"Ο 10χρονος Nicolas, ζεί μια λιτή απο απομονωμένη ζωή μαζί με την μητέρα του, σε μια απομακρυσμένη παραθαλάσσια κοινότητα που αποτελείται απο γυναίκες και μικρά αγόρια κοντά στην ηλικία του, φαινομενικά απαλλαγμένη απο την παρουσία ανδρών. Σε ένα πρόχειρο νοσοκομείο που κοιτάζει τον ταραγμένο ωκεανό, όλα τα αγόρια υποβάλλονται σε συχνές φαρμακευτικές αγωγές ή ίσως, κάποιο μυστηριώδες πείραμα.

Μόνο ο Nicolas φαίνεται να ανησυχεί για αυτό που συμβαίνει σε αυτόν και τους φίλους του. Σύντομα θα βρεί μια σύμμαχο στο πρόσωπο μιας νεαρής νοσοκόμας, της Stella, η καλοσύνη της οποίας φαντάζει σαν ένα διάλειμμα απο την αυστηρότητα που επιδεικνύουν οι υπόλοιπες γυναίκες στα μικρά παιδιά.

Ολοένα και πιο καχύποπτος γύρω απο αυτά που του λένε η μητέρα του και οι νοσοκόμες και σίγουρος πλέον ότι κάτι κακό συμβαίνει, ακολουθεί τις γυναίκες το βράδυ, αποφασισμένος να ανακαλύψει τι ακριβώς σχεδιάζουν. Αυτό που θα ανακαλύψει στην παραλία, θα σηματοδοτήσει την απαρχή ενός εφιάλτη, που είναι σχεδόν απίθανο να αποδράσει."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται η Lucile Hadzihalilovic ("Innocence"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Alanté Kavaïté.

Πρωταγωνιστούν οι Max Brebant, Roxane Duran, Julie-Marie Parmentier, Mathieu Goldfeld, Nissim Renard, Pablo-Noé Etienne, Nathalie Legosles, Chantal Aimée, Laura Ballesteros.

Με ατμόσφαιρα τρόμου-μυστηρίου και μια πρωτότυπη ιστορία, η νέα ταινία της Lucile Hadzihalilovic φαντάζει ενδιαφέρουσα.

Το "Evolution" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με καλές κριτικές, θα κάνει πρεμιέρα στη Γαλλία στις 16 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.