Πρώτο Trailer Απο Το "Every Secret Thing"

0

To Starz Digital κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Every Secret Thing", το δραματικό θρίλερ της Amy Berg.

"Η Detective Nancy Porter (Elizabeth Banks), είναι ακόμη στοιχειωμένη απο την αποτυχία της να σώσει τη ζωή ενός αγνοούμενου παιδιού, απο τα χέρια δυο νεαρών κορίτσιων. Οκτώ χρόνια αργότερα, ένα ακόμη παιδί αγνοείται στην ίδια πόλη, μόλις δυο μέρες μετά την αποφυλάκιση Ronnie και της Alice απο το αναμορφωτήριο, των δυο κοριτσιών που καταδικάστηκαν για το έγκλημα του παρελθόντος.

Η Porter και ο συνάδελφος της θα πρέπει να τρέξουν ενάντια στο χρόνο, για να αποτρέψουν μια επανάληψη της ιστορίας. Ομως καθώς αρχίζουν να ερευνούν τα δυο κορίτσια και τις οικογένειες τους, και ειδικότερα την υπερπροστατευική μητέρα της Alice (Diane Lane), ανακαλύπτουν έναν ιστό μυστικών και εξαπάτησης που θα αμφισβητήσει όλα τα δεδομένα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Amy Berg ("Every Secret Thing"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Nicole Holofcener ("Enough Said", "Parks and Recreation"), βασισμένη στη νουβέλα της Laura Lippman.

Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Banks, Diane Lane, Dakota Fanning, Danielle Macdonald, Nate Parker, Colin Donnell, Amy Tribbey, Bill Sage, Renée Elise Goldsberry.

Το "Every Secret Thing" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 15 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.