Πρώτο Trailer Από Το "Eternals" Της Marvel

0

Η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "Eternals", την ταινία comic της Chloe Zhao, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic του Jack Kirby. Το trailer φανερώνει μια κάπως διαφορετική ταινία comic της Marvel, με πιο καλλιτεχνικό στιλ και πιο ήπιους τόνους.

"Μια παρουσίαση των Eternals, μια φυλή αθάνατων πλασμάτων που έζησαν στη Γη και διαμόρφωσαν την ιστορία και τους πολιτισμούς της. Ύστερα από μια απροσδόκητη τραγωδία μετά τα γεγονότα του 'Avengers: Endgame', οι Eternals, μια αθάνατη εξωγήινη φυλή που δημιουργήθηκε από τους Celestials, οι οποίοι έζησαν μυστικά στη Γη για περισσότερα από 7000 χρόνια, ξαναενώνεται για να προστατέψει την ανθρωπότητα από το αντίπαλο δέον τους, τους Deviants."

Πρώτο Trailer Από Το "Eternals" Της Marvel

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Chloe Zhao ("Nomadland"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Kaz Firpo και Ryan Firpo.

Πρωταγωνιστούν οι Richard Madden, Gemma Chan, Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Kit Harington, BLauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan.

Το "Eternals" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 5 Νοεβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.