Πρώτο Trailer Απο Το "Emma"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Emma", την νέα κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας της Jane Austen. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο φίλμ εποχής, με όμορφη αισθητική και αξιόλογους πρωταγωνιστές.

"Όμορφη, έξυπνη και πλούσια, η Emma Woodhouse είναι μια ανήσυχη βασίλισσα χωρίς αντιπάλους, στην ύσυχη μικρή πόλη της. Σε αυτή την αστραφτερή σάτιρα της κοινωνικής τάξης και των προβλημάτων της ενηλικίωσης, η Emma θα πρέπει να πλοηγηθεί ανάμεσα απο ρομαντικά παραστρατήματα για να βρεί τον έρωτα που ήταν μπροστά της εδώ και πολύ καιρό."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Autumn de Wilde που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο, ενώ το σενάριο υπογράφει η Eleanor Catton, βασισμένη στη νουβέλα της Jane Austen ("Pride and Prejudice"). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Emma Woodhouse βρίσκεται η Anya Taylor-Joy ("The Witch"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Billy Nighy ("The Constant Gardener"), Josh O’Connor ("The Crown"), Mia Goth ("Nymphomaniac: Vol. II"), Johnny Flynn, Gemma Whelan ("Game of Thrones"), Callum Turner (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Tanya Reynolds.

Το "Emma" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Φεβρουαρίου του 2020.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Emma"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.