Πρώτο Trailer Απο Το "Embrace Of The Serpent"

0

Η Films Boutique κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Embrace Of The Serpent", την δραματική ταινία του Ciro Guerra που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ των Καννών.

"Τα σημάδια της αποικιοκρατίας άφησαν μια βαριά σκιά πάνω στο τοπίο της Νότιας Αμερικής στο "Embrace Of The Serpent", το πρώτο φίλμ που γυρίστηκε στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου τα τελευταία 30 χρόνια. Γυρισμένο σε εντυπωσιακό μαύρο-άσπρο, το φίλμ εστιάζει στον Karamakate, έναν σαμάνο του Αμαζονίου και τελευταίο επιζών της φυλής του και τους δυο επιστήμονες Evans και Theo, οι οποίοι μέσα σε ένα διάστημα 40 ετών έχτισαν μια φιλία μαζί του. Το φίλμ εμπνεύστηκε απο τα αληθινά ημερολόγια δυο εξερευνητών (Theodor Kock-Grünberg και Richard Evans Schultes) που ταξίδεψαν μέσα στον Αμαζόνιο της Κολομβίας κατά την διάρκεια του τελευταίου αιώνα, αναζητώντας το ιερό και σπάνιο ψυχεδελικό φυτό Yakruna."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ciro Guerra, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Jacques Toulemonde Vidal, βασισμένοι στα ημερολόγια των Theodor Koch-Grunberg και Richard Evans Schultes.

Πρωταγωνιστούν οι Jan Bijvoet, Brionne Davis, Yauenkü Miguee, Antonio Bolivar και Nilbio Torres.

Το πολύ ενδιαφέρον και πολύ ιδιαίτερο φίλμ που προβλήθηκε και στο Athens Film Festival, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.