Η SBS Productions κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το “Elle”, το δραματικό θρίλερ του Paul Verhoeven, που επιστρέφει στην σκηνοθεσία ύστερα απο 4 περίπου χρόνια.
“Η ιστορία ακολουθεί την Michèle (Huppert), μια αδίστακτη γυναίκα επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια μιας επιτυχημένης εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών, που πέφτει θύμα βιασμού απο έναν άγνωστο. Πολύ σύντομα η Michèle εντοπίζει το βιαστή και τον ακολουθεί σε μόνιμη βάση, σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι που μπορεί να ξεφύγει απο τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή.”
Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Paul Verhoeven (“RoboCop”, “Basic Instinct”, “Total Recall), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι David Birke και Harold Manning, βασισμένοι στη νουβέλα του Philippe Djian.
Πρωταγωνιστούν οι Isabelle Huppert, Christian Berkel, Anne Consigny, Virginie Efira, Laurent Lafitte, Jonas Bloquet, Vimala Pons, Charles Berling, Olivia Gotanègre.
O Paul Verhoeven επιστρέφει με ένα φίλμ που φαίνεται να του ταιριάζει καθώς φαντάζει σαν ένα προκλητικό και αγωνιώδες θρίλερ.
Το “Elle” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2016.
Δείτε το trailer: