Πρώτο Trailer Απο Το "Eli"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Eli", το θρίλερ τρόμου του Ciarán Foy. Το trailer φανερώνει ενα αξιοπρεπές θρίλερ τρόμου, που αν και δεν φαίνεται να έχει να προσφέρει κάτι το καινούργιο, θα ικανοποιήσει τους θαυμαστές του είδους.

"Η ιστορία ενός μικρού αγοριού (Charlie Shotwell), που πάσχει απο μια άγνωστη ασθένεια που απαιτεί να ζεί εντελώς απομονωμένος απο τον υπόλοιπο κόσμο. Έχοντας εξαντλήσει κάθε επιλογή, οι γονείς του (Kelly Reilly & Max Martini) εμπιστεύονται την ζωή του γιού τους στα χέρια μιας γιατρού (Lili Taylor), της οποίας οι πειραματικές μέθοδοι στην εγκατάσταση του σπιτιού της, αποτελούν την τελευταία ελπίδα του Eli.
Καθώς ο Eli ξεκινά μια ιδιαίτερα έντονη διαδικασία που μπορεί να τον θεραπεύσει, αρχίζει να στοιχειώνεται απο εμπειρίες που θα τον αναγκάσουν να αμφισβητήσει το ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί και το τι μπορεί να παραμονεύει μέσα στο σπίτι."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ciarán Foy ("Citadel", "Sinister 2"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι David Chirchirillo, Ian Goldberg και Richard Naing.

Πρωταγωνιστούν οι Charlie Shotwell, Kelly Reilly, Max Martini, Lili Taylor, Sadie Sink, Katia Gomez, Jared Bankens, Deneen Tyler, Nathaniel Woolsey.

Το "Eli" ή "Εφιάλτης στην Κλινική", θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 18 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Eli"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.