Πρώτο Trailer Απο Το "Eisenstein In Guanajuato"

0

Η Films Boutique κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Eisenstein In Guanajuato", την νέα ιδιαίτερη ταινία του βετεράνου σκηνοθέτη Peter Greenaway.

"Η ταινία ακολουθεί τον Σοβιετικό Sergej Eisenstein, τον μεγαλύτερο σκηνοθέτη του κόσμου. Το ταλέντο του Eisenstein, η διορατικότητα και η σοφία του μπορούν άνετα να συγκριθούν με αυτά του Shakespeare και του Beethoven, ενώ τα φίλμ του "Strike", "Pantserkruiser Potjomkin" και "October" εδραίωσαν την φήμη του. Η ιστορία εστιάζει στο πως ο Eisenstein - γεμάτος περιέργεια για το Μουσείο των Νεκρών του Guanajuato - πέρασε 10 ημέρες στην μεξικανική πόλη το 1931, προσπαθώντας να γυρίσει το φίλμ "Que Viva Mexico". Οι αισθησιακές και συναισθηματικές εμπειρίες του με το sex και τον θάνατο μέσα σε αυτές τις 10 μέρες, επηρέασαν τα επόμενα φίλμ του, παρουσιάζοντας μια πολύ μεγαλύτερη συμπόνια για την ανθρώπινη φύση."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peter Greenaway ("Drowning by Numbers", "The Falls"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Elmer Bäck, Alan Del Castillo, Lisa Owen, Stelio Savante, Maya Zapata, Luis Alberti, Rasmus Slätis, Jakob Öhrman.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα αύριο στο Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.