Πρώτο Trailer Απο Το "Eddie The Eagle"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Eddie The Eagle", το βιογραφικό δράμα του Dexter Fletcher.

"Το φίλμ ακολουθεί την πραγματοποίηση του παιδικού ονείρου του Michael Edwards (a.k.a Eddie) και την απτόητη αποφασιστικότητα του, να γίνει ο πρώτος ski-jumper της Μεγάλης Βρετανίας που θα συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Διστακτικά βοηθούμενος απο τον πρώην σκιέρ και προπονητή του Bronson Peary, ο Eddie παραμένει ακλόνητος στον στόχο του που είναι η συμμετοχή στους Χειμερινούς Αγώνες του Calgary, το 1988. Το 'Eddie the Eagle', είναι μια εμψυχωτική ιστορία που τιμά το ανθρώπινο πνεύμα, πάθος και την άρνηση ενος ανθρώπου να αποδεχθεί την ήττα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dexter Fletcher ("Wild Bill", "Sunshine on Leith"), ενω το σενάριο υπογράφει ο Simon Kelton. Πρωταγωνιστούν οι Hugh Jackman, Taron Egerton, Christopher Walken, Rune Temte, Tim McInnerny, Lasco Atkins, Edvin Endre, Jo Hartley, Daniel Ings.

Το φίλμ είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Michael Edwards, ο οποίος αν και χωρίς χορηγούς και με προβλήματα όρασης, κατάφερε να γίνει ο πρώτος ski-jumper της Μεγάλης Βρετανίας που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το "Eddie The Eagle" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική τον Φεβρουάριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.