Πρώτο Trailer Απο Το "Dumbo"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Dumbo", την live-action κινηματογραφική μεταφορά της κλασικής ιστορίας, δια χειρός Tim Burton. Το πρώτο trailer φανερώνει μια εντυπωσιακή και πολύ πλούσια παραγωγή, με "μαγική" ατμόσφαιρα και πολύ αξιόλογο cast.

"Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny DeVito), στρατολογεί τον πρώην στάρ Holt Farrier (Colin Farrell) και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) & Joe (Finley Hobbins), για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα, του οποίου τα υπερμεγέθη αυτιά τον έχουν μετατρέψει σε περίγελο σε ένα ήδη παρηκμασμένο τσίρκο. Οταν όμως διαπιστώνουν ότι ο Dumbo μπορεί και πετάει, το τσίρκο κάνει μια απίστευτη επάνοδο, προσελκύοντας τον πειστικό επιχειρηματία V.A. Vandevere (Michael Keaton), ο οποίος στρατολογεί το περίεργο παχύδερμο για το νέο του, επικό επιχειρηματικό project, το Dreamland.
Σύντομα ο Dumbo ανεβαίνει σε μεγαλύτερα ύψη, μαζί με την γοητευτική και εντυπωσιακή εναέρια καλλιτέχνιδα Colette Marchant (Eva Green), μέχρι την στιγμή που ο Holt ανακαλύπτει πως κάτω απο το φανταχτερό του περιτύλιγμα, το Dreamland είναι γεμάτο σκοτεινά μυστικά."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tim Burton ("Beetlejuice", "Edward Scissorhands"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Ehren Kruger ("Ophelia", "Dream House").

Πρωταγωνιστούν οι Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin, Joseph Gatt, Finley Hobbins, Nico Parker, Kamil Lemieszewski.

Το "Dumbo" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Μαρτίου του 2019.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.