Πρώτο Trailer Απο Το Δραματικό Θρίλερ "Maggie"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Maggie", το μεταποκαλυπτικό θρίλερ του Henry Hobson.

"Μια θανατηφόρος zombie επιδήμια απειλεί την ανθρωπότητα, όμως ο Wade (Arnold Schwarzenegger) ένας αγρότης και οικογενειάρχης σε μια μικρή πόλη, αρνείται να αποδεχθεί την ήττα ακόμη και όταν η κόρη του Maggie (Abigail Breslin) μολύνεται απο τον ιό. Καθώς η κατάσταση της Maggie επιδεινώνεται και οι αρχές επιδιώκουν την εξόντωση όσων έχουν νοσήσει, ο Wade ωθείται στα άκρα για να την προστατεύσει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Henry Hobson, ο οποίος κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο, ενώ το σενάριο υπογράφει ο John Scott.

Πρωταγωνιστούν οι Arnold Schwarzenegger, Abigail Breslin, Joely Richardson, Laura Cayouette, J.D. Evermore, Denise Williamson, Raeden Greer, Aiden Flowers, Dana Gourrier, Taylor Murphy, Wayne Pére.

Αν και το όλο project φαντάζει περίεργο καθώς έχει τον Schwarzenegger σε δραματικό ρόλο, πολλοί ισχυρίζονται ότι το "Maggie" είναι ένα αξιόλογο δραματικό θρίλερ.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival στις 22 Απριλίου, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες της Αμερικής θα ξεκινήσει στις 8 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.