Πρώτο Trailer Απο Το Δραματικό Θρίλερ "Faults"

0

Η Screen Media κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Faults", το δραματικό θρίλερ του Riley Stearns, που υπογράφει το σενάριο και κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Η Claire (Mary Elizabeth Winstead), έχει παρασυρθεί απο μια μυστηριώδη αίρεση με το όνομα Faults. Απεγνωσμένοι να ξαναβρούν την κόρη τους, οι γονείς της στρατολογούν τον Ansel Roth (Leland Orser), μια αυθεντία στις αιρέσεις και τον έλεγχο της σκέψης. Ομως, η ικανότητα του Ansel να απαγκιστρώνει τα μέλη των αιρέσεων και να τους επιστρέφει στα σπίτια τους, δεν είναι επιστήμη, και μια σειρά απο οικονομικά προβλήματα τον έχουν χρεώσει απέναντι στον ατζέντη του. Ο Ansel προειδοποιεί τους γονείς της Claire, ότι οι τεχνικές του είναι επικίνδυνες και ακριβές, όμως αυτοί συμφωνούν να τον προσλάβουν για να απαγάγει και να απεξαρτητοποιήσει την κόρη τους. Ομως η Claire σύντομα θα αποδειχθεί σαν μια μεγάλη πρόκληση, καθώς η πίστη της είναι ατράνταχτη και η λογική της αδιαμφισβήτητη. Μια πνευματική διαμάχη ξεκινά, καθώς οι δυο τους εισέρχονται ολοένα και πιο βαθιά, ο ένας στο μυαλό του άλλου."

Πρωταγωνιστούν οι Mary Elizabeth Winstead, Leland Orser, Lance Reddick, Jon Gries, Beth Grant, Leonard Earl Howze, Nicholas Tucci, David Chandler, Kellie Matteson, Shira Weitz, Suzan Averitt, Amanda Saunders.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ South by Southwest (SXSW), τον Μάρτιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.