Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Sundown"

0

Η Bleecker Street κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Sundown", το δραματικό φιλμ του Μεξικανού σκηνοθέτη Michel Franco. Το trailer φανερώνει ένα περίεργο δράμα χωρίς ξεκάθαρη πλοκή, που φαίνεται να στηρίζεται στο αξιόλογο πρωταγωνιστικό δίδυμο των Tim Roth & Charlotte Gainsbourg.

"Ο Neil και η Alice Bennett (Tim Roth & Charlotte Gainsbourg), αποτελούν τον πυρήνα μιας εύπορης οικογένειας, που βρίσκεται για διακοπές στο Acapulco του Μεξικό, μαζί με τα νεότερα μέλη Colin and Alexa (Samuel Bottomley & Albertine Kotting McMillan). Όλα κυλούν ήρεμα μέχρι την στιγμή που ένα απομακρυσμένο επείγον περιστατικό θα χαλάσει τις διακοπές τους. Όταν ένας συγγενής θα διαταράξει την ευλαβική τάξη της οικογένειας, υποβόσκουσες εντάσεις θα βγουν στην επιφάνεια."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michel Franco ("After Lucia", "April's Daughter", "New Order"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Tim Roth, Charlotte Gainsbourg, Samuel Bottomley, Albertine Kotting McMillan, Mónica Del Carmen, Henry Goodman, Iazua Larios, James Tarpey.

Το "Sundown" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας με ανάμεικτες κριτικές, θα κυκλοφορήσει σε αίθουσες και ψηφιακές πλατφόρμες στα τέλη του Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Sundown"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε