Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Minamata"

0

Η Hanway Films κυκλοφόρησε μέσα από το περιοδικό Empire, το πρώτο trailer από το "Minamata", το δραματικό φιλμ του Andrew Levitas, που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και το ομώνυμο βιβλίο των Aileen Mioko Smith και Eugene Smith.

Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο δράμα και την επιστροφή του Johnny Depp στους αξιόλογους ρόλους, καθώς υποδύεται έναν φθαρμένο και ιδιότροπο φωτογράφο του πολέμου, που θα κληθεί να καλύψει μια πολύ σοβαρή ιστορία..

"Ο διάσημος πολεμικός ανταποκριτής-φωτογράφος W. Eugene Smith (Johnny Depp), ταξιδεύει πίσω στην Ιαπωνία για να καταγράψει τις τραγικές συνέπειες της μόλυνσης από τον υδράργυρο, στις παράκτιες κοινότητες. Μια έρευνα που δημοσιεύτηκε το 1972 στο Περιοδικό Life, αποκαλύπτοντας την τοξικότητα των νερών στην πόλη Minamata της Ιαπωνίας, από μια τοπική εταιρεία χημικών. Μια μόλυνση που είχε σαν αποτέλεσμα ένα νευρολογικό σύνδρομο, γνωστό και ως ασθένεια Minamata."

Πρώτο Trailer Από Το "Minamata"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Andrew Levitas ("Lullaby"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους David Kessler, Jason Forman και Stephen Deuters.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Eugene Smith βρίσκεται ο Johnny Depp ("Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street", "Pirates of the Caribbean"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Hiroyuki Sanada ("47 Ronin"), Bill Nighy ("Page Eight"), Minami Hinase, Jun Kunimura, Tadanobu Asano, Ryo Kase, Katherine Jenkins, Masayoshi Haneda.

Με τον Johnny Depp να επιστρέφει στους αξιόλογους ρόλους, υποδυόμενος τον φθαρμένο και ταλαιπωρημένο φωτογράφο του πολέμου και βασισμένο σε μια αληθινή και πολύ σοβαρή ιστορία, το φιλμ του Andrew Levitas αναμένεται σαν ένα δυνατό δράμα με όμορφο background, καθώς η Ιαπωνία αποτελούσε πάντοτε έναν όμορφο καμβά για το σινεμά.

Το "Minamata" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Βερολίνου τον περασμένο Φεβρουάριο, με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στους επόμενους μήνες...

Δείτε το trailer [Empire]:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Minamata"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.