Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Mass"

0

Η Bleecker Street κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Mass", το δραματικό φιλμ του Fran Kranz, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Το trailer φανερώνει ένα δραματικό φιλμ που εστιάζει σε δυο ζευγάρια γονιών, που προσπαθούν να συνέλθουν ύστερα από μια τραγωδία που είχε ως πρωταγωνιστές τα παιδιά τους.

"Αρκετά χρόνια μετά από μια τραγωδία που διέλυσε τις ζωές τους, δυο ζευγάρια γονιών συμφωνούν να παραβρεθούν σε μια ιδιωτική συνάντηση και να συνομιλήσουν, σε μια προσπάθεια να προχωρήσουν τις ζωές τους. Το φιλμ εξερευνά το ταξίδι τους μέσα από την θλίψη, τον θυμό και την αποδοχή, καθώς έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με αυτούς που έμειναν πίσω."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο ηθοποιός Fran Kranz ("The Cabin in the Woods", "The Dark Tower"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο στην πρώτη σκηνοθετική του δουλειά. Πρωταγωνιστούν οι Reed Birney, Ann Dowd, Jason Isaacs, Martha Plimpton, Breeda Wool, Kagen Albright, Michelle N. Carter, Michael White, Campbell Spoor.

Το "Mass" που απέσπασε άκρως κολακευτικά σχόλια στο Φεστιβάλ του Sundance, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Οκτώβριο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Mass"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.