Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Lorelei"

0

Η Vertical Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Lorelei", το δραματικό φιλμ της Sabrina Doyle, που κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους. Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο και συγκινητικό δράμα, που εστιάζει στην ιστορία δυο νέων ανθρώπων με προβληματικό παρελθόν, που ενώνονται ξανά μετά από 15 χρόνια και βοηθούν ο ένας τον άλλον, για να υπερνικήσουν τους δαίμονες τους και να αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

"Ύστερα από 15 χρόνια στη φυλακή, ο Wayland (Pablo Schreiber) ενώνεται ξανά με την Dolores (Jena Malone), την φίλη του από το λύκειο, που τώρα μεγαλώνει μόνη τα τρία παιδιά της. Αυτό που ακολουθεί είναι μια ποιητική ματιά στην αγάπη, την μετάνοια και τις δεύτερες ευκαιρίες."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Sabrina Doyle, η οποία υπογράφει και το σενάριο, στην πρώτη σκηνοθετική της δουλειά. Πρωταγωνιστούν οι Pablo Schreiber, Jena Malone, Gretchen Corbett, Quinn Liebling, Dana Millican, Sabina Friedman-Seitz, Chancellor Perry, Lynn Sher, Jerry Bell Jr., Trish Egan.

Το "Lorelei" που έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 30 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Lorelei"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.