Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Joe Bell"

0

Η Roadside Attractions κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Joe Bell", το βιογραφικό δράμα του Reinaldo Marcus Green. Το trailer φανερώνει ένα δραματικό φιλμ με μια συγκινητική ιστορία, που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

"Το φίλμ αφηγείται την προσωπική και συναισθηματική αληθινή ιστορία ενός πατέρα από το Oregon (Mark Wahlberg), που αποδίδει ένα φόρο τιμής στον gay έφηβο γιό του Jadin (Reid Miller). Ο Joe Bell ξεκινά ένα ταξίδι αυτοκριτικής, διασχίζοντας την Αμερική και μιλώντας για το αληθινό και τρομακτικό κόστος του εκφοβισμού."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Reinaldo Marcus Green ("Monsters and Men"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Diana Ossana ("Brokeback Mountain") και Larry McMurtry ("Brokeback Mountain"). Πρωταγωνιστούν οι Mark Wahlberg, Reid Miller, Connie Britton, Morgan Lily, Gary Sinise, Maxwell Jenkins, Ash Santos, Tara Buck, Charles Halford, Juan Antonio.

Το "Joe Bell" που προβλήθηκε στο περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο χωρίς να ενθουσιάσει, θα κυκλοφορήσει στα σινεμά της Αμερικής στις 23 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Joe Bell"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.