Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Flag Day"

0

Η MGM κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Flag Day", το δραματικό φιλμ του Sean Penn, που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Το trailer φανερώνει ένα μελόδραμα που εστιάζει σε έναν κακοποιό πατέρα, που προσπαθεί μέσα από το έγκλημα να μεγαλώσει την κόρη του, την οποία βλέπει ελάχιστα.

"Ο πατέρας της Jennifer Vogel ήταν εξωπραγματικός. Σαν παιδί, η Jennifer εντυπωσιάστηκε από την ελκυστική ενέργεια του και την ικανότητα να κάνει την ζωή να μοιάζει με μια μεγάλη περιπέτεια. Της έμαθε τόσα πολλά για την αγάπη και την χαρά, αλλά έτυχε να είναι και ο μεγαλύτερος παραχαράκτης στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία, το φιλμ εστιάζει σε μια νέα γυναίκα, που πασχίζει να αναδυθεί από το ναυάγιο του παρελθόντος της, ενώ την ίδια ώρα προσπαθήσει να συμφιλιώσει τον αναπόφευκτο δεσμό ανάμεσα σε έναν πατέρα και μια κόρη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Sean Penn ("The Pledge", "Into the Wild"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jez Butterworth ("Ford v Ferrari", "Get on Up"), βασισμένος στο βιβλίο της Jennifer Vogel. Πρωταγωνιστούν οι Sean Penn, Josh Brolin, Eddie Marsan, Katheryn Winnick, Regina King, Dale Dickey, Dylan Penn, James Russo, Norbert Leo Butz, Bailey Noble, Hopper Penn.

Το "Flag Day" που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών με κακές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στα σινεμά της Αμερικής μέσα στον Αύγουστο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.