Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό"CODA"

0

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το δραματικό φιλμ της Sian Heder, που απέσπασε τα βραβεία Audience Award και Grand Jury Prize στο φετινό Φεστιβάλ του Sundance. Το trailer φανερώνει ένα συγκινητικό δράμα, με αξιόλογες ερμηνείες και μια καλογραμμένη ιστορία.

"Προικισμένη μια φωνή που οι γονείς της δεν μπορούν να ακούσουν, η 17χρονη Ruby (Emilia Jones) είναι το μοναδικό μέλος με ακοή σε μια οικογένεια κωφών (CODA/Child of Deaf Adults). Η Ruby περνά τις μέρες της λειτουργώντας σαν διερμηνέας για τους γονείς της και δουλεύοντας πριν πάει στο σχολείο, στο αλιευτικό σκάφος της οικογένειας, με τον πατέρα και τον μεγαλύτερο αδελφό της. Όταν όμως η Ruby εισέρχεται στη χορωδία του σχολείου της, ανακαλύπτει ένα χάρισμα στο τραγούδι και νιώθει ερωτική έλξη για τον Miles, τον παρτενέρ της στο ντουέτο. Με την ώθηση του ενθουσιώδη διευθυντή της χορωδίας, που την παροτρύνει να κάνει αίτηση σε ένα υψηλού κύρους μουσικό σχολείο, η Ruby θα βρεθεί διχασμένη ανάμεσα στις υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια της και το κυνήγι των ονείρων της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Sian Heder ("Tallulah"), η οποία υπογράφει και το σενάριο, βασισμένη στο γαλλικό φιλμ "La Famille Bélier". Πρωταγωνιστούν οι Emilia Jones, Marlee Matlin, Troy Kotsur, Daniel Durant, Ferdia Walsh-Peelo, Eugenio Derbez, John Fiore, Lonnie Farmer, Kevin Chapman, Amy Forsyth.

Το "CODA" θα διατεθεί μέσα από το Apple TV+ στις 13 Αυγούστου.

Δείτε το trailer;

 

Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό"CODA"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.