Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Cherry"

0

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Cherry", το δραματικό φιλμ των Anthony Russo και Joe Russo. Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο δραματικό φιλμ, που εστιάζει στην ιστορία ενηλικίωσης ενός χαμένου άνδρα, που ψάχνει ένα νόημα και ένα σκοπό στη ζωή του.

"Το φιλμ ακολουθεί τον Cherry, έναν νεαρό άνδρα (Tom Holland) που παρατά το κολέγιο για να υπηρετήσει στο Ιράκ, από την θέση του νοσοκόμου, έχοντας μόνο στο μυαλό του τον ένα και μοναδικό του έρωτα, την Emily (Ciara Bravo). Όταν ο Cherry επιστρέφει ως ήρωας πολέμου, πασχίζει με τους δαίμονες του αδιάγνωστου μετατραυματικού στρες PTSD και εθίζεται στα ναρκωτικά, περιτριγυρισμένος από μια ομάδα περιθωριακών. Εχοντας ξοδέψει τις οικονομίες του, ο Cherry στρέφεται στις ληστείες τραπεζών για να χρηματοδοτήσει τον εθισμό του, καταστρέφοντας στην πορεία και την σχέση του με την Emily."

Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Cherry"

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Anthony Russo και Joe Russo ("Avengers: Endgame", "Avengers: Infinity War", "Captain America: Civil War"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Angela Russo-Otstot ("The Shield") και Jessica Goldberg ("The Path"), βασισμένες στο ομώνυμο βιβλίο του Nico Walker.

Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Cherry"

Πρωταγωνιστούν οι Tom Holland, Ciara Bravo, Jack Reynor, Michael Rispoli, Jeff Wahlberg, Forrest Goodluck, Michael Gandolfini, Daniel R. Hill, Fionn O'Shea, Edward Kagutuzi, Ola Orebiyi.

Το "Cherry" θα διατεθεί μέσα από το Apple TV+ στις 12 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό "Cherry"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.