Πρώτο Trailer Απο Το Δραματικό "A War" [Krigen]

0

Η Nordisk Film Production κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "A War", την νέα δραματική ταινία του Tobias Lindholm.

"Ο διοικητής του λόχου Claus Michael Pedersen (Pilou Asbaek) και οι άνδρες του είναι τοποθετημένοι στο Helmand του Afghanistan. Την ίδια ώρα πίσω στη Δανία, με τον άνδρα της στο πόλεμο και τα τρία παιδιά της να τον αναζητούν, η καθημερινότητα είναι πολύ δύσκολη την σύζυγο του Maria (Tuva Novotny). Κατά την διάρκεια μιας αποστολής ρουτίνας, ο στρατιώτες πέφτουν σε μια έντονη ανταλλαγή πυρών με τους Taliban. Στην προσπάθεια του να σώσει τους άνδρες του, ο Claus παίρνει μια απόφαση που τελικά θα τον οδηγήσει πίσω στη Δανία, κατηγορούμενο για εγκλήματα πολέμου."

Πολεμικό δράμα, Δανέζικης παραγωγής σε σκηνοθεσία Tobias Lindholm ("A Hijacking"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Pilou Asbaek, Tuva Novotny, Dar Salim, Søren Malling, Charlotte Munck, Michael Gade Thomsen, Alex Høgh Andersen, Dulfi Al-Jabouri.

Υστερα απο το πολύ αξιόλογo "A Hijacking", ο Tobias Lindholm επιστρέφει με ένα επίσης δυνατό δράμα που θυμίζει κάτι απο το "The Hurt Locker" της Kathryn Bigelow.

Η ταινία θα κάνει την κινηματογραφική της πρεμιέρα στη Δανία μέσα στο 2015, ενώ θα προβληθεί και στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.