Πρώτο Trailer Απο Το "Down a Dark Hall"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Down a Dark Hall", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας φαντασίας της Lois Duncan, που εκδόθηκε το 1974. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα θρίλερ τρόμου απο αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, με φθηνά jump scares και μάλλον ξύλινες ερμηνείες.

"Η Kit Gordy αντικρύζει τις μαύρες σιδερένιες πύλες του ιδιωτικού Σχολείου Blackwood Hall και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι ότι αυτό το μέρος είναι σατανικό. Αυτή η επιβλητική έπαυλη της προκαλεί το τρόμο. Λίγο αργότερα θα δεί τους συμμαθητές της να εκδηλώνουν εξωπραγματικά και άγνωστα ταλέντα. Τα περίεργα όνειρα, οι φωνές, τα χαμένα γράμματα πρός την οικογένεια της και του φίλους της, όλα υποσκελίζονται απο την μαγική ατμόσφαιρα.

Αν και είναι η ευκαιρία μιας ζωής, η Kit σύντομα διαπιστώνει ότι κατι περίεργο συμβαίνει πίσω απο τους τοίχους της σχολής, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τις σκοτεινές & σαγηνευτικές δυνάμεις της διευθύντριας, υπερφυσικές δυνάμεις που ή θα την κάνουν καλύτερη ή θα την καταστρέψουν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rodrigo Cortés ("Buried", "Red Lights"), ενώ το σενάριο της μεταφοράς έχουν γράψει οι Michael Goldbach και Chris Sparling ("Buried"), βασισμένοι φυσικά στο βιβλίο της Lois Duncan.

Πρωταγωνιστούν οι AnnaSophia Robb, Uma Thurman, Kirsty Mitchell, Isabelle Fuhrman, Taylor Russell, Rosie Day, Rebecca Front, Noah Silver, Victoria Moroles, David Elliot.

Το "Down a Dark Hall" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Down a Dark Hall"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.