Πρώτο Trailer Από Το "Don't Look Up" Του Adam McKay

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Don't Look Up", το νέο φιλμ του Adam McKay. Το trailer φανερώνει μια μαύρη κωμωδία με έντονη σατιρική διάθεση και ένα πολύ πλούσιο cast.

"Το φιλμ αφηγείται την ιστορία δυο χαμηλόβαθμων αστρονόμων (Jennifer Lawrence & Leonardo DiCaprio), που μέσα από μια τεράστια ενημερωτική καμπάνια, προσπαθούν να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα, για έναν επερχόμενο κομήτη που πρόκειται να καταστρέψει την Γη. Μια καμπάνια όμως, που παρά τα συνταρακτικά νέα που αποκαλύπτει, δεν φαίνεται να προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου."

Αν και η πλοκή φέρνει στο νου ταινία καταστροφής, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια πολιτική σάτιρα με το γνωστό στυλ του Adam McKay, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διαθέτει παρόμοιο ύφος με την κωμωδία "Dr. Strangelove" [1964] του Stanley Kubrick.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Adam McKay ("The Big Short", "Vice", "Step Brothers"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των δυο αστρονόμων βρίσκονται οι Jennifer Lawrence και Leonardo DiCaprio, η Meryl Streep υποδύεται την Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Jonah Hill υποδύεται τον γιό της που είναι και Επικεφαλής του Επιτελείου του Λευκού Οίκου, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Cate Blanchett, Chris Evans, Timothée Chalamet, Himesh Patel, Scott Mescudi, Matthew Perry, Tomer Sisley, Tyler Perry, Melanie Lynskey, Ron Perlman, Ariana Grande.

Το "Don't Look Up" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 24 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.