Πρώτο Trailer Απο Το "Domino" Του Brian DePalma

0

Η Saban Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Domino", το νέο φίλμ του Brian DePalma. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα ευρωπαϊκό θρίλερ-δράσης που δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι το ιδιαίτερο, καθώς εκτός των άλλων αντιμετώπισε και πολλά πορβλήματα στην παραγωγή του, με τον Brian DePalma να συγκρούεται με τον παραγωγό του φίλμ.

"Σε ενα κόσμο που μαστίζεται απο τον τρόμοκαι την καχυποψία, ο Christian (Nikolaj Coster-Waldau), ενας αστυνομικός της Κοπενχάγης, αναζητά την δικαιοσύνη ύστερα απο την δολοφονία του συνεργάτη του, απο ενα μέλος του ISIS με το όνομα Imran. Αναζητώντας τον δολοφόνο, ο Christian και ενας συνάδελφος του, θα μπλέξουν σε ενα κυνηγητό γάτας-ποντικιού, με εναν διπρόσωπο πράκτορα της CIA (Guy Pearce), που χρησιμοποιεί τον Imran σαν δόλωμα για να συλλάβει άλλα μέλη του ISIS. Σύντομα ο Christian θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον χρόνο, όχι μόνο για την εκδίκηση, αλλά και για την ίδια του την ζωή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brian De Palma ("Scarface", "Carlito's Way"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Petter Skavlan ("Kon-Tiki"). Πρωταγωνιστούν οι Nikolaj Coster-Waldau ("Game of Thrones"), Carice Van Houten ("Game of Thrones"), Guy Pearce ("Memento"), Søren Malling, Nicolas Bro, Thomas W. Gabrielsson, Paprika Steen, Diem Camille Gbogou, Eriq Ebouaney, Jacob Lohmann.

Το "Domino" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 31 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.