Πρώτο Trailer Απο Το "Dixieland"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Dixieland", το ανεξάρτητο δράμα του Hank Bedford που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Ενα μεθυστικό πορτραίτο της ζωής και της αγάπης στα όρια. Εχοντας μόλις αποφυλακιστεί, ο Kermit, ένα καλοπροαίρετο παιδί μπλεγμένο με τους τοπικούς εμπόρους ναρκωτικών, επιστρέφει σπίτι σε ένα προαστιακό πάρκο με τροχόσπιτα στο Mississippi. Καθώς πασχίζει να μείνει καθαρός, ερωτεύεται την Rachel, την sexy γειτόνισσα του που εργάζεται σαν χορεύτρια για να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα της.
Αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τις δυσοίωνες συνθήκες, οι δυο εραστές κάνουν μια απελπισμένη προσπάθεια για να γλυτώσουν απο την αδιέξοδη πόλη τους, αλλά σύντομα βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα κύκλο εγκλήματος."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Hank Bedford, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Chris Zylka, Riley Keough, Faith Hill, RJ Mitte, Brad Carter, Steve Earle, Spencer Lofranco, Mick Foley.

Το "Dixieland" που προβλήθηκε στο Tribeca Film Festival με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 11 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

dixieland poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.