Πρώτο Trailer Απο Το "Denial"

0

Η Bleecker Street κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Denial", το βιογραφικό δράμα του Mick Jackson.

"Βασισμένο στο αναγνωρισμένο βιβλίο 'History on Trial: My Day in Court with a Holocaust Denier', το 'Denial' αφηγείται την δικαστική διαμάχη της Deborah E. Lipstadt (Rachel Weisz) για την ιστορική αλήθεια ενάντια στον David Irving (Timothy Spall), που την κατηγόρησε για δυσφήμιση και απαίτησε απο την ίδια να αποδείξει ότι το Ολοκαύτωμα όντως συνέβη".

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Mick Jackson ("Temple Grandin", "The Bodyguard"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο David Hare ("The Reader", "The Hours"), βασισμένος στο βιβλίο της Deborah Lipstadt.

Πρωταγωνιστούν οι Rachel Weisz, Timothy Spall, Tom Wilkinson, Andrew Scott, Mark Gatiss, Harriet Walter, Jack Lowden, Alex Jennings, Caren Pistorius.

Η ταινία που είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία της διαμάχης ανάμεσα στην Deborah E. Lipstadt και τον αρνητή του Ολοκαυτώματος David Irving, αναμένεται να διαθέτει εξαιρετικές ερμηνείες και πιθανότατα και οσκαρικό άρωμα.

Το "Denial" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 30 Σεπτεμβριου, ενώ λίγο νωρίτερα αναμένεται να προβληθεί και σε κάποιο σημαντικό φεστιβάλ.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.