Πρώτο Trailer Απο Το "Deadpool"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Deadpool", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου χαρακτήρα της Marvel Comics.

"Βασισμένο στον πιο αντισυμβατικό ήρωα της Marvel Comics, το Deadpool αφηγείται την ιστορία του πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρου Wade Wilson, ο οποίος ύστερα απο την έκθεση του σε μια σειρά φριχτών πειραμάτων, μένει παραμορφωμένος και πνευματικά ασταθής, ενώ μπορεί να αναζωογονείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Εχοντας υιοθετήσει πλέον το όνομα Deadpool και οπλισμένος με τις νέες του ικανότητες και μια σκοτεινή και διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ο Deadpool καταδιώκει τον άνδρα που κατέστρεψε τη ζωή του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tim Miller, ο οποίος κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Rhett Reese ("Zombieland") και Paul Wernick ("G.I. Joe: Retaliation"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Rob Liefeld και Fabian Nicieza.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Deadpool βρίσκεται ο Ryan Reynolds ("Green Lantern", "Buried"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης ο Ed Skrein ("Game of Thrones") στο ρόλο του "κακού" Ridge, η Morena Baccarin ("V", "Gotham") στο ρόλο της μεταλλαγμένης Copycat και η Gina Carano (Fast & Furious 6) στο ρόλο της Angel Dust. Πρωταγωνιστούν επίσης οι T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Andre Tricoteux, Taylor Hickson, Jed Rees.

Με δεδομένο ότι το φίλμ έλαβε την αξιολόγηση του "αυστηρώς ακατάλληλου", το Deadpool μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ενδιαφέρον, αν ο σκηνοθέτης ακολουθήσει μια προσέγγιση που θα παραμείνει πιστή στο σκοτεινό comic, και την αγριότητα του χαρακτήρα.

Το "Deadpool" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Δείτε το ακατάλληλο trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.