Πρώτο Trailer Απο Το "David Brent: Life on the Road"

0

Η Open Road κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "David Brent: Life on the Road", την κωμωδία του Ricky Gervais που είναι βασισμένη στον χαρακτήρα David Brent, της τηλεοπτικής σειράς "The Office".

"O David Brent είναι πλέον ένας πωλητής καθαριστικών προϊόντων που ταξιδεύει σε όλη την χώρα. Ομως ο David δεν κατάφερε ποτέ να εγκαταλείψει το όνειρο του, που ήταν να γίνει rock star και αυτή η ταινία-ντοκυμαντέρ καταγράφει την τελευταία του προσπάθεια να το πετύχει. Μέσα απο το φίλμ μαθαίνουμε τις κινήσεις που έκανε ο David μετά την εργασία του στην Wernham Hogg και τον ακολουθούμε στην προσπάθεια του να κλείσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο.

Σχηματίζει ένα μουσικό συγκρότημα (μια ομάδα μισθοφόρων-μουσικών που παίρνουν τα λεφτά του χωρίς καμία συμπάθεια πρός το πρόσωπο ή το όνειρο του) και 'τραβάει' μαζί του και τον φουκαρά Dom (εναν rapper που υποτίθεται οτι θα προωθούσε), με σκοπό να του προσδώσει λίγη περισσότερη αξιοπιστία.

Παρά τις συνεχείς απογοητεύσεις και απρέπειες, ο Brent δεν φαίνεται διατεθημένος να εγκαταλείψει το όνειρο του, μόνο τα λεφτά που κέρδισε με πολύ κόπο και την σύνταξη που ρευστοποίησε για να χρηματοδοτήσει αυτό το τρελό εγχείρημα. Με αυθεντική μουσική απο τον ίδιο τον Brent, το 'Life on The Road' είναι σαν ένα κωμικό μιούσικαλ. Είναι συναρπαστικό, αστείο, δυσάρεστο και λίγο θλιβερό..."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ricky Gervais ("The Office", "Derek"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Ricky Gervais, Jo Hartley, Mandeep Dhillon, Rebecca Gethings, Doc Brown, Olivia Quinn, Michael Keat, Thomas Kadman, Carol Walton.

Το "David Brent: Life on the Road" θα κάνει πρεμιέρα στην Βρετανία στις 19 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.