Πρώτο Trailer Απο Το "Dad’s Army"

0

Η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Dad’s Army", την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης βρετανικής τηλεοπτικής σειράς του Jimmy Perry, που προβλήθηκε στο BBC απο το 1968 εως και το 1977.

"Βρισκόμαστε στο 1944 και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται στο αποκορύφωμα του. Οι Σύμμαχοι είναι αποφασισμένοι να εισβάλουν στη Γαλλία και να κατατροπώσουν τον Γερμανικό στρατό. Όμως το ηθικό της βρετανικής Walmington-on-Sea είναι πεσμένο. Η νέα τους αποστολή όμως - να περιφρουρήσουν την στρατιωτική βάση του Dover - αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να πάρουν τα πάνω τους και να αποκαταστήσουν τη φήμη τους. Ολα όμως αλλάζουν όταν καταφθάνει η διάσημη δημοσιογράφος Rose Winters, μια άφιξη που ανεβάζει τoυς παλμούς και θέτει τις ντόπιες γυναίκες σε επιφυλακή. Ξαφνικά όμως η MI5 ανακαλύπτει ένα ραδιοφωνικό σήμα που εστάλλει στο Βερολίνο απευθείας απο την Walmington-on-Sea. Ένας κατάσκοπος κυκλοφορεί ελέυθερος αναμεσά τους! Η έκβαση του πολέμου βρίσκεται ξαφνικά σε κίνδυνο, και η τύχη όλων βρίσκεται στα χέρια μιας ομάδας απίθανων ηρώων..."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Oliver Parker ("Fade to Black"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Hamish McColl, βασισμένος στο σενάριο της τηλεοπτικής σειράς που έγραψαν οι David Croft και Jimmy Perry.

Πρωταγωνιστούν οι Michael Gambon, Bill Nighy, Toby Jones, Catherine Zeta-Jones, Sarah Lancashire, Mark Gatiss, Blake Harrison, Tom Courtenay, Alison Steadman, Daniel Mays, Emily Atack, Bill Paterson.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 5 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.