Πρώτο Trailer Απο Το "Creative Control"

0

Η Amazon Studios κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Creative Control", το σατυρικό δράμα του Benjamin Dickinson, που καυτηριάζει την βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας.

"Η ιστορία εξελίσσεται στην Νέα Υόρκη, 5 λεπτά στο μέλλον. Οι εντυπωσιακές τεχνολογικές εξελίξεις και οι συσκευές επικοινωνίας του κοντινού μέλλοντος που είχαν σαν σκοπό να αυξήσουν την συνδεσιμότητα και να μειώσουν την πλήξη, είχαν τελικά σαν αποτέλεσμα την αύξηση του άγχους στους κατοίκους της πόλης. Ο David είναι ένας εξαντλημένος και τεχνολογογικά μπερδεμένος διαφημιστής που ετοιμάζει μια υψηλού προφίλ διαφημιστική καμπάνια για μια νέα γενιά γυαλιών υψηλής τεχνολογίας. Νιώθοντας παγιδευμένος στην σχέση του με την δασκάλα γιόγκας Juliette, αρχίζει να φθονεί την γοητευτική ζωή του καλύτερου του φίλου Wim και της γοητευτικής φίλης του Sophie και έτσι χρησιμοποεί τα ΄έξυπνα' γυαλιά για να δημιουργήσει το αληθινό της avatar. Ακούσια, η φαντασία και η πραγματικότητα αρχίζουν να θολώνουν. Καθώς τα πάθη κλιμακώνονται και η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει πέρα απο κάθε έλεγχο, οι φίλοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη σύγκρουση ανάμεσα στην δημόσια, την ιδιωτική και την εικονική ζωή τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Benjamin Dickinson, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Micah Bloomberg. Πρωταγωνιστούν οι Benjamin Dickinson, Dan Gill, Alexia Rasmussen, Reggie Watts, Nora Zehetner, Gavin McInnes, Paul Manza και Jay Eisenberg.

Η ταινία που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ SXSW με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 11 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.