Πρώτο Trailer Από Το "Concrete Cowboy"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Concrete Cowboy", το δραματικό φιλμ του Ricky Staub. Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο ανεξάρτητο δράμα, που διαθέτει μια περίεργη, αλλά και αληθινή ιστορία που εστιάζει στους αστικούς καουμπόηδες της Fletcher Street.

"Όταν ο 15χρονος Cole (Caleb McLaughlin) αποβάλλεται από το σχολείο του στο Detroit, στέλνεται στη Βόρεια Φιλαδέλφεια για να ζήσει με τον Harp (Idris Elba), τον αποξενωμένο πατέρα του. Ο Harp ασχολείται με την αποκατάσταση αλόγων για cowboys της πόλης, στους Στάβλους Fletcher, μια αστική κοινότητα ιππασίας που έχει αποτελέσει ένα καταφύγιο για τους κατοίκους της πόλης για περισσότερα από εκατό χρόνια. Διχασμένος ανάμεσα στον αυξανόμενο σεβασμό του για την κοινότητα του πατέρα και την αναθέρμανση της φιλίας του με τον προβληματικό ξάδελφο του Smush (Jharrel Jerome), ο Cole αρχίζει να επαναπροσδιορίζει τις προτεραιότητες της ζωής του, καθώς οι στάβλοι απειλούνται από την αστική ανάπλαση."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ricky Staub, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Dan Walser, βασισμένοι στη νουβέλα "Ghetto Cowboy" του G. Neri.

Πρωταγωνιστούν οι Idris Elba, Caleb McLaughlin, Lorraine Toussaint, Jharrel Jerome, Method Man, Swen Temmel, Byron Bowers, Liz Priestley, Patrick McDade, Jennifer Butler.

Το "Concrete Cowboy" που προβλήθηκε στο περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με ανάμεικτες κριτικές, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 2 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Concrete Cowboy"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.